Bowling med klubb

Igår kväll var det dags för årets trivselkväll med Bågskytte föreningen, Första gången för min del. Vi käkade först på Napoli (Karlstads första pizzeria) jag prata o hade kul med folk jag lärt känna genom klubben o utanför som är med o åt pizza. 

Sen skulle majoriteten av oss till nöjesfabriken för att bowla, dom hade ordnat så att lagen hade namn som är tillbehör i bågskytten tex spetsarna. Jag gjorde förvånansvärt bra ifrån mig o under kvällen fick vi ihop 357 poäng i laget. Får bli bowling igen snart!

(null)

(null)

(null)

Kreativitet

Varför ska det vara så svårt o finna inspiration till att måla hemma i lägenheten? Nångång händer det iaf att jag blir såpass sugen att blocket åker fram o jag kan skissa upp idéer eller bara kladda medans jag lyssnar på musik eller liknande.

Jag har blivit mer modig med att besöka RSMH när det är vanlig verksamhet o sitta i skaparverkstan med andra äldre medlemmar som målar eller pysslar. Ska nog börja hänga därinne mer så att jag kan bli mer kreativ o faktiskt får ut något t.ex denna bild som jag gjorde efter att ha kollat på Jordskott serien.

(null)