Ett år ihop

(null)

Denna dagen har jag o Jesper firat ettårs dag ihop. Det kunde jag aldrig tro att vi skulle bli ett par för jag var ju rätt osäker på om vi verkligen var rätt, men tillslut kunde jag inte låta bli honom o föll pladask. 

Idag drog vi iväg till stan o kollade först runt i mitticity tills klockan närmade sig 17:30 för då hade vi bokat bord på Fontana Di trevi. Vi tog varsin förrätt o varmrätt, han en öl o jag ett glas rosevin. Vi blev riktigt mätta o slöa efteråt så det var gött o rulla hem till mig o slappa.

Restaurangens bilder
(null)
(null)

Musikhjälpen

Då var det dags för musikhjälpens vecka o tvn har stått igång väldigt mycket så jag har kunnat lyssna eller kolla samtidigt som jag gör annat, inte konstant men mycket. Jag startade för någon månadsen en insamling som heter "Autism bland flickor" för det är ju fokus på det nu i Sverige men pengarna är till för att hjälpa med info till samhällen om funktionsnedsättningar. 

Ni kommer till insamlingen om ni klickar HÄR
(null)

LSS demonstration

(null)

(null)

(null)

(null)


Denna eftermiddag så möttes några vänner + föreningar på stora torget för att demonstrera mot nedskärningar i LSS lagen. Det gjorde även många andra runtom i Sverige då det även är internationella funktionhinderdagen och då vill vi uppmärksamma att många blir osynliga pga att man inte får hjälp o stöd till ett fungerande liv!