Ny lykobox

Jag älskar lykos boxar, har nog beställt deras senaste 4 olika boxar som kommit. fördelarna med deras är priset och att man inte behöver prenumenera vilket jag ogllar att göra. 

men det var inte bara boxen jag beställde hem utan även Morrocan oil, har saknat den håroljan. 

(null)

We have a Dream

Jag har besökt utställningen "We have a Dream" på Värmlands museum idag, det var premiär så man bjöds på bubbel o snacks till live musik med elever från Sundsta gymnasiet.


Tre av tjejerna som är med i utställningen (från Värmland) berättade vad dom gjorde/gjort som även finns att läsa vid deras porträtt. Jag blev mycket imponerad av tjejen som blev blind som barn men ändå bestigit berg i Himalaya bl.a 


Efter 1 1/2 timme klara jag inte att stanna längre då fler symptom på utmattningen kom fram 😰 ville vara med i hörsalen o få höra mer av fotograferna.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

vart tog katten vägen...

Jag hälsade på hos mina föräldrar sen i torsdags efter tandläkar besöket. Hade lånat tvättmaskien o gick upp till mitt gamla rum för att hänga tvätten o undrade då vart Nova tagit vägen, såg ju att hon stuckit upp före mig o kunde då se att täcket var lite upphöjt vid kuddarna o att en tass stack fram. Jodå där låg det en Nova o myste under bäddmadrassen. Så höll hon även på när hon fick vara in hos föräldrarnas sovrum förr.