Cosplay

Nu har jag kommit en bra bit på huvudbonaden för min Suicune cosplay, den är färdig slipad o nu även målad med grundfärg o överlackerad. Det som är kvar på den är färstanordning så jag kan fästa den på huvudet. 

(null)

(null)

Besök i sälen

Resan mot sälen rivstartade rejält då jag höll på att missa tåget som skulle upp till Torsby, jag hade fattat fel med avgångstiden så väl på station var det bara 3 min kvar o inte 10 min som hjärnan inbillat sig. Väl ombord så hämtade jag andan o svetten rann som tusan över mig ett tag innan man väl kunde börja njuta utav den sköna utsikten med snötäckta landskapet. 
Väl i Torsby blev det 1 1/5 timmes väntan så tog en liten lunch på sibylla o sen kolla runt i centrum innan bussen mot värnäs bytespunkt skulle avgå. Väl framme där skulle jag o två till ta dalatrafik upp mot Malung. Jag hämtades av älsklingens chefs tjej som skulle åka från Malung, vi hade trevlig konversation upp till Sälen o det blev allt mörkare ute ju närmre vi kom. Väl framme kom älsklingen ut o mötte oss o jag nästan dunsa in i honom med en stor kram.

Vi skulle ha ett rum med dubbelsäng medans jag var där för att slippa trängas på hans 90 madrass. Det blev rätt soft kväll för mig med o hänga vid baren för han skulle jobba med maten som beställts under kvällen av incheckade gäster, jag fick en portion av kvällens högrevsgryta som han tillagat. Två cider blev det också innan köket stängde för kvällen. Nästa dag blev det mycket slappande då jag kände av utmattningen efter resandet,  småprata med älsklingen när han städat upp frukostserveringen o vilade med mig. Jag hängde på senare när det skulle inhandlas till baren o fick då se mig lite runt i sälen centrum som jag nätt o jämt kände igen efter ca 12 år. Mot kvällen skulle han jobba igen men nu hade jag lärt känna hans chefs familj som även hjälpte till i lokalen så prata o hängde delvis med dom men ibland var jag upp o tog det lungt på rummet. Under söndagen fick vi chansen o njuta med o bada i badtunna utanför. Man kände sig verkligen virrig när dom andra pratade för fullt om olika skoter modeller o leder som dom kört på, inte lätt när man själv inte har intresset. Närmre fem på eftermiddan var det tyvärr dax o göra sig iordning för hemfärd o åka ner till Karlstad igen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Om 3 dagar...

Så drar jag upp till Sälen över helgen för o umgås med älsklingen, han jobbar där under vinter säsongerna så det blir tomt hemma. Det lär bli fullt upp då han verkar ha massor av idéer med vad vi ska hitta på ^^ jag har inte varit där uppe sen jag var 15 år o det var dessutom på sensommaren.

Det blir troligen skoteråkning till en liten grillstuga, badtunna men en massa mys såklart ❤️ pappa hittade en overall som jag kan använda för o inte frysa ute i snön. Sen behöver jag köpa sockar för o inte frysa om fötterna.

(null)