k/da lol och kpop

vem kan ha missat denna nya digitala popgrupp som är endel utav league of legends spelet?
jag personligen har bara testspelat lol för flera årsen och inget sen dess, efter att ha sett vänner dela bilder och sen videos från spelet med detta gäng så blev jag kär hihi. kpop är något jag älskar att lyssna på så nu har denna låt spelats gång på gång hos mig ^^ om man ska välja en favorit av medlemmarna så får det nog bli Evelynn, karaktären med klor av guld och diva stil. vill ju såklart prova o spela mer igen men har ingen bra dator/internet uppkoppling för sånt.
 
 

Autismtest Linköping

Denna måndag blev det att åka iväg ända till Linköping under dagen för att delta i Autismspektrum tester ang hur vissa nerver från ens ena arm reagerar, det var endel kriterier man behövde passa in i för att få delta o jag passade samtliga. 

Skulle först svara på endel formulär med påståenden som jag själv tycker o tänkte som att vad jobbigt att bli kittlad, då skulle jag svara: lite, medel eller mycket! Som exempel då. Sen var det dags för mig att byta om till snygg sjukhus klänning o strumpor för att lägga mig på en brits som skulle åka in i en magnetkamera, jag har gjort det förr så vet hur trångt det känns så man får inte ha klaustrofobi. Men jag skulle ha typ VR glasögon o följa instruktioner med text samtidigt som jag låg inuti o tur man har öronproppar bl.a för det låter som inåt HELVETE verkligen! Tänk er en krånglande skrivare o så har du örat på den fast högre än det.
Där fick jag ligga i sammanlagt 40 minuter, sen var det inte konstant tjutande o pipande utan det var i omgångar på 10 - 20 minuter. Man kände sig sjukt omtöcknad efteråt kan jag säga så det var skönt o få komma ut o dricka vatten. Det var några känsel tester till sen men då skulle jag sitta o blunda så petade dom på min ena arm med super smala plastspröt typ 😅 liknade tuschpennor när dom inte var öppnade. Detta vart klart lagomt till att jag kunde ta bussen tillbaka till resecentrum o påbörja resan hemåt. 

Som lön för detta får man en liten summa plus bilder mailade på sin hjärna, super häftigt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sweeny Todd

Igårkväll var jag tillsammans med kontaktperson/vän till Tempelriddaren i Karlstad för att se på musikalen Sweeny Todd. 

Det var många årsen jag gick på musikal, dessutom första gången som jag dessutom betalar själv för biljetten. Förr var det alltid i samband med någon av skolorna man gick med som betalade, Denna gång var alltså första som jag själv betalade. Vi möttes då vid Hemköp o tog följe till tempelriddaren o lämna in ytterkläderna o jag köpte ett litet programblad som souvenir. Sittplatserna var helt okej MEN en person med rätt högt huvud satt framför scenen så jag behövde luta mig mer åt höger o vänster för o kunna se scenen o det var ganska jobbigt. 
Storyn var riktigt bra, jag gillar ju mer mörkare berättelser så denna passade mig bättre än jag trodde o vissa av sångerna fastnade i huvudet hehe. Det blev dock väldigt jobbigt längre mot slutet för då kände jag av alla spänningar o ljudkänsligheten ökade rejält, så när applåderna drog igång satt jag o höll för öronen hela tiden. Musikalen pågick mellan 19:00 - 21:55 med paus på 20 minuter.

(null)

(null)