Sweet meet sthlm

Vilken underbar söndag det blev i Stockholm men jäääklar vad dåligt väder det var hela dagen!

Först blev det att jag anlände till tunnelbanan o skulle aktivera mitt 24tim SL kort o först trodde jag det blev rätt men Nope inte det, så fick ställa mig i kö igen till maskinen o då blev det rätt iaf så kunde åka bort till Hötorget o gå till Kungshallen för en bit mat. Det var ganska mycket folk för o vara en söndag tyckte jag men hittade en bra plats o sitta på. Gillade dekorationerna i lokalen på nedre plan, kunde inte låta bli o ta bilder. 

(null)

På grund av detta hemska regnet så hade jag ingen lust att promenera bort till Sturekatten vid Stureplan så blev buss två hållplatser hehe. När jag skulle gå in till porten för caféet blev jag typ uppehållen av två nyfikna damer som börja fråga om min stil o om det var sån där lolita stil XD jag bara eeeh ja det stämmer... blev så snopen men glad samtidigt av detta o misstänkte då att det redan var några på plats inne, om ni varit på Sturekatten så vet ni vad hemska trappsteg det är uppför dom olika våningarna som caféet består av. Rummet högst upp satt redan några plus Toshi (Dollfille) o hade paxat platser. Vi blev åtta personer sammanlagt o det togs bilder huller om buller o pratades mycket o på engelska så jag fick anstränga mig lite extra för o få till det rätt, men det gick fint. Hon hade även med sig egendesignade stora pins o foton som vi kunde köpa för o supporta henne. Jag hade bara planerat att köpa en men det blev två olika coola.

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter över två timmar blev det o dra oss vidare, dom flesta skulle vidare till Åhléns o jag tog mig ner till gamla stan o gick bort mot sfbokhandeln. Det blev ingen Yulemarknad då dom hade stängt innan jag hade hunnit fram dit, men det får bli en annan gång. 

(null)