Tar ett break

Det har varit påtok för mycket dåligt som varit i mitt liv senaste halvåret. 

Jag har inte haft möjlighet o bearbeta sorgen o stressen som uppstått efter mormors bortgång o begravning. Det har troligen orsakat viss "dödsångest mot anhöriga" efter att ha diskuterat mycket med andra i några facebook forum som ger mig mycket stöttning o förståelse. Sen är det en annan sak som är hemskt jobbig men som jag inte vill gå in på då det är politiskt. Känner att jag inte kan åka iväg o få miljöombyte längre så mår sämre Pga det också. 

Att även bli av med ännu en trygg person på arbetsplatsen jag har min dagliga verksamhet hos o behöva vänja mig vid ytterligare en ny person som inte har nån koll på mina behov då jag inte är vanlig volontär. Too much med allt! Att bli ombedd att visa en praktikant hur man gör vissa sysslor o när den personen står brevid så blir jag oförmögen att säga något, vill bara ropa nej o sticka typ... chefen bad om ursäkt för att hen missat o informera detta för denna personen då jag inte ska ha ansvar för andra Pga hur dåligt jag mått av ansträngningen.  Just nu är det även pågång med o hitta en ny arbetsplats o ha daglig verksamhet hos då jag känner att jag vill vidare. 

Denna veckan valde jag därför att ta ett break från dagliga verksamheten för att försöka vila mer mentalt o få bukt med helvetes spänningarna i nacken o axlarna. Ångest o sorg som inte släpper har ju blivit för svårt, skickade även in en egenremiss till vuxenhabiliteringen om att få träffa någon att prata ut med. Idag tog jag mig äntligen iväg till favorit massören o fick hjälp + småpratade om olika saker som vi hade gemensamt ang matsvåeigheter. Ska dra dit igen om några veckor för att fortsätta med samma behandling. 

(null)