Sommarens första månad

Nästa vecka startar "semestern" vilket jag inte vill ha eftersom det betyder fyra veckor utan viktiga rutiner o ännu mer ensamhet. 

På denna Dagliga verksamhet håller man stängt under juli månad, på Röda korset som är en butik som drivs av mest volontärer så var det aldrig helt stängt så jag kunde välja o vara ledig på det sätt som funkade för mig, tex en vecka hemma eller två. Jobba två o sen ledig en eller två veckor. Mest för att inte få för lite habiliteringsersättning men mest för att fortsätta med rutinerna. 

Förra sommaren var det ju extra viktigt att få göra saker som fortfarande gick utan att restriktioner ställde till det. Men augusti månad blev ett rent helvete av nacksmärtor o ångest så den månaden blev mestadels tom. Denna sommar har inte börjat något vidare och senaste dagarna har jag haft starka ångestattacker pga saker hemma o ensamheten som kväver en inifrån samtidigt som förmågan att fråga folk om dom har tid o lust att träffas, vad ska man göra dårå? Det står still i hjärnan o jag skriver inget till nån då känslan av att "alla är upptagna med sina liv så jag inte får plats " gör mig ledsen. 

Men denna dag är än sålänge bättre så passar på att baka fröknäcke som jag fått smaka hemma, det är riktigt gott. Blomman på balkongen har växt ordentligt med.

(null)