utmattningen tar aldrig slut

Jag vill påstå att F-kassan förstörde mitt liv! Är nu inne på mitt femte år av utmattningssyndrom o just nu mår jag ännu sämre än för bara ett o halvt årsen 😫
 
har funktionsnedsättning som gjort att jag behövt stöd av Lss med särskola (fanns Inge annat då) o efter gymnasiesärskolan fick jag Inge mer aktivitetsersättning för dom ansåg att jag kunde söka jobb 2008. Men det har aldrig fungerat o hitta något, förnedring o stress o press år efter år. 2016 börjar jag må skitdåligt o det går inte över utan känns bara mer o mer, hade ingen aning om vad ums var för något för jag var ju bara lat 😫 det krävdes hjälp av en privat precialist läkare för att jag skulle vinna mot f-kassan 2017. Då kraschade jag totalt o ännu går det upp o ner o ensamheten tär på mig 😭 några enstaka dagar mår jag bra som på vänstra bilden men oftare som idag mår jag som på högra bilden. Det spänner över huvudet o energin blir aldrig bra nog. Lägger aldrig upp bild från dessa dagar men nu tycker jag det är dags!
 
Upplevde att jag blev lite bättre fram tills för över ett årsen då mycket dåliga förändringar skedde på den plats jag hade daglig verksamhet hos o det kan ha orsakat mer problem o sen under senaste året har jag haft perioder av värk o spänningar i nacken o ingen hjälp har jag fått från vården som jag tidigare berättat.