Skit biverkningar

Skit skit skit, jag trodde verkligen att skiten hade gått ur kroppen förra veckan men tydligen inte. 

Förra lördagen var jag iväg på en manifestation i centrum o blev fruktansvärt trött som höll i sig även hela söndagen också. På måndag var jag iväg på första kurstillfället för Neuroact "stresshantering och hälsa" för personer med NPF och jag var ju orolig över hur det skulle bli för 1. Det skulle pågå i två timmar 2. Orolig ifall det skulle vara folk där som jag absolut inte vill träffa, men det gick ändå bra MEN det var för lång tid med tanke på mitt tillstånd. 
Troligen är det biverkningar från covid, eftersom jag förstår inte vad det annars beror på. Under tisdagen var det såpass jobbigt i huvudet att jag gick inte ut alls, låg i soffan hela dagen o på onsdag kände jag mig inte mycket piggare men stack iväg till daglig verksamhet o även dom tyckte att jag verkade tröttare än vanligt. Väl hemma hade jag ont överallt i huvudet o hade ljudet avstängt på tvn för orkade inte höra men vill ändå titta. Tät i ena örat var jag igår o sov uselt o vaknade ofta. 
Kände igår kväll att nu får det fan vara bra! Jag hoppar av kursen o "sjukskriver" mig från daglig verksamhet i en vecka, har även ångest utav helvete som jag inte vet om det beror på all jävla rapportering om kaoset från Ukraina eller även annat. Men det blev soffläge nu hela dagen o ändå känner jag mig överansträngd i huvudet. Folk tycker att jag överreagerar angående att sluta kursen, men jag vet själv att det inte blir bra med så långa möten o dessutom 12 gånger! 

Gjorde ju iordning mappen för att ha pappren i till kursen, snyft

(null)