Mingel på söder

Det blev en långdragen förmiddag i Benjamins soffa, jag sov inte superbra så var helt slut. Men så småningom orka jag tvätta håret, fixa lite frukost o även starta hans tv (det är en smart-tv) packa ihop sovgrejjerna på soffan o min one-night-bag som jag skoja att jag hade.


Tog den långa bussturen från Sundbyberg centrum mot Vastastan, snacka om många poke-stop man passerade! Så många passerar jag inte hemma på en dag utan på en vecka snarare. Sen bytte till min gamla skolbuss nr 69 ner mot Cityterminalen o gick bort till Kungshallen för att äta lite mat på Taco Bar, där kom tröttheten tillbaka så fick bli o ta en koffein tablett för att orka ett par timmar till (tar dom sällan) tog sen tunnelbanan o sen buss till Rosenlund där jag skulle möta dom andra från UNG Samtal som arrangera minglet för denna händelse. Jag kände mig som värsta speciella tjejen haha! Eftersom dom letat länge efter en tjej som kunde vara med i infofilm om Intelektuell funktionsnedsättning, fick även träffa dom två grabbarna som är med o redan har filmats. 

Sen begav flera av oss till en italiensk restaurang nära Sthlm södra där jag valde att bara beställa efterrätt då jag var lite mätt efter mingel käket. Efter det begav jag mig tillbaka mot Centralstationen o vänta på tåget hem.