Stockholms resan

Nu är jag hemma igen, eller ja igentligen sen igårkväll. Så jäävla utsliten o mörbultad i huvudet efter två långa dagar med massa skoj i Stockholm både på egenhand och ihop med vännen Anna. 

Först på fredagen kom jag in kvart i 4 och drog direkt till vandrarhemmet o bäddade iordning min sovplats o bytte om lite för jag blev så svettig med lagren av plagg. Sen dra tillbaka till tunnelbanan o åka bort till slussen, alltså herrejäklar vad konstigt det ser ut nu efter att stor del utav området är nedrivet o omgjort på hela området men det var lite lättare o hitta vidare bort till Fotografiska än vad det var för lite över ett årsen. Väl på plats invänta jag en tjej från "lolita Stockholm" community som ville hänga med på en träff i samband med utställningen Wonderland. Det var sååå häftiga bilder med Alice i underlandet känsla på varenda bild. Jag köpte två affischer som var ifrån utställningen. Efter att jag tagit mig lite kvällsmat vid Hötorget tog jag en liten promenad runt till Sergels torg o tillbaka.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jag hade fått riktigt sköna killar att dela rum med som man prata med ett tag innan dom skulle sova. Själv blev det jätte svårt att somna o det brukar bli så första natten på nytt ställe, ändå var det INGEN som snarka eller så men min näsa var jobbig o huvudet kunde inte lugna ner sig förrens efter två när jag kolla klockan senast.
Men till morgonen var det dags o packa, bädda iordning o checka ut från vandrarhemmet o åka ner till Älvsjö. Skulle möta Anna vid mässan men försr in till pressbyrån o köpa medhavd lunch att äta senare. Det gick smidigt att lämna in väska o jacka o sen gå in till lokalen, vi hade förköp så vi slapp köa in. Först tänkte vi bara spana runt hela stället innan plånboken togs fram men haha det gick inte! Jag hitta snabbt tyg som inte gick att vänta med o köpa ifall det skulle ta slut. Efter nästan hela genomgången av stället blev det o äta o varva ner ett tag, det var verkligen hur mycket kul som helst att titta på. Både Anna och jag gick bananas tillslut. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter ytterligare några timmar fick det vara bra kände vi båda två, så vi hämta ut våra jackor o drog till pendeln o åkte upp till city. Väl närmre centralstation fick jag idén att jag kunde ju guida lite runt från Odenplan (nyare pendeltåg hållplats) och mer till centralen o visa vart jag plugga i Vasastan, samtidigt drog vi igång Pokémon go under tiden. Kan säga att vi var rätt färdiga sen o orkade inte göra så mycket mer när det återstod 1 o halv timma tills tåget skulle gå.


Här är bilder på sånt jag köpte

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)