Återkommande jobbig dröm

En typ av dröm har varit periodvis återkommande o jag blir ganska less över det. Mellan 2007-2010 och 2015-2017 bodde jag på Lillängen i Hammarö kommun. Behöver berätta lite om platsen. 

Det hände väldigt mycket kul men även hemska saker medans jag bodde på den platsen, min första lägenhet var där. Andra omgången bodde jag i byggnaden bredvid. Första omgången hade jag ett grannpar från helvetet (bokstavligen) som förpesta min tillvaro pga att jag kontaktade störningsjouren pga återkommande högt spelande bas. Dom var även hotfulla men varken polis eller hyresvärd kunde göra något. 

Andra omgången var det mycket oväsen med men betydligt snällare äldre man. Dock så behövde jag flytta till Karlstad för flera saker som inte jag kunde få rätt till på Hammarö så först vid sjukpension som 29 kunde jag flytta o nu har jag det lugnt o tryggt för första gången. 

Men sen fanns det även härliga o sköna händelser på Hammarö som jag saknar men nu har jag inte vänner där o ingen aktivitet eller liknande.  Så på senare år nu kommer alltså i perioder drömmarna om att jag plötsligt skulle vakna upp o inse att jag är halvvägs genom en flytt tillbaka till Hammarö men varje dröm så ändras området utseende men det är fortfarande det stället. Inatt var det dags igen, o tyvärr så händer det också att jag så gömmer mig från dessa grannar för o inte bli trakasserad, eller så försöker någon att bryta sig in vilket nästan lyckats vissa gånger.  Kan även få typ panik o vilja avbryta flytten för jag vill ju bo kvar i Karlstad men hur ska jag göra med två hyror ??

I verkligheten så försökte hemska grannen vid ett tillfälle att slita upp lägenhetsdörren samtidigt som det sparkades på. Jag blev garanterat traumatiserad, förstår i efterhand förstod jag att jag skulle ha ringt 112 men jag ringde pojkvännen som bodde några kilometer bort o ville bli hämtad! Var senare till polisen men nej jag hade inte ögonbevis på händelsen så det kunde dom inte hjälpa mig med.


Jag är verkligen less på denna dröm/mardröm

(null)