memories <3

Dom dagar o veckor eller månader man inte kan befinns sig på något konvent, stort eller litet så finns ju alltid youtube med alla sina avesome videor från dom man befunnit sig på tidigare. Jag kommer vara på ett nystatat konvent i Åmål till helgen så behöver inte sakna konvent så mycket än. men efter denna helgen så kommer det troligen dröjja fram tills slutet av juli månad då jag ska besöka största konventet Närcon sommar blir av igen.
 
 

Svar från första skolan

 
Jag fick mitt besked från den första skolan jag besökte under mitt Stockholms besök i början utav april, det står att jag har blivit antagen till kursen Asperger information. Kruxet nu är att jag måste svara inom 10 dagar ( från 25/4 när detta skrevs ) så jag var inte superglad att jag har så kort tid på mig att tänka mer på detta. 
 
Har inte fått svar från den andra skolan ännu, så jag vet inte vad jag kan förvänta mig ännu. Bara o vänta o se.
 
 
 

unit möte

Igår var jag med igen på ett Mary Kay unit möte, har varit inaktiv sen januari då jag mått för dåligt med att "pusha" mig frammåt inom konsultandet. Det var trevligt o träffa dom andra och även på en brosh efter att ha sållt för en viss summa förra veckan, annars känner jag inte dedär suget att verkligen komma igång till 100% igen ändå. Antar att detta kräver ändå sådant som jag inte grejjar, dvs telefon kontakt med främmande personer och peppandet o få ut mer. Men jag gillar fortfarande produkterna o det är lite billigare o köpa dom själv.