Nya gallerian valvet

 
Idag var det även dags för premiär av gallerian Valvet mitt i Karlstad, H&M var nog den största butiken utav det jag kunde se på plats. Ville ju passa på att få rabatt hos dom idag så blev att jag köpte en mascara o hårsnoddar så fick jag 20% rabatt för att det var tre stycken saker. Det dåliga var att dom hade sjukt hög musik i högtalare där inne så jag klara inte av o stanna så länge (lider av ljudkänslighet som gör mig yr o besvärad) ska dra dit igen när det gått några dagar för att kolla runt noggrannare. 
 
Måste erkänna att dom gjort ett snyggt jobb med lokalernas utseende.
 
 

medlemskap i djurskuddet

Äntligen har jag kunnat bli medlem i Djurskyddet Karlstad, som tar hand om hemlösa katter. Jag vill nämligen framöver kunna antingen ställa upp som volontär på katthemmet eller ställa upp som jourhem o då är ett måste att vara medlem, annars går det inte. Då katter är ett av dom värdefullaste djuren enligt mig så känns det jävligt skönt att äntligen kunna prioritera det trots min ekonomiska sits. 
 
Fick lära mig så mycket genom att vara volontär på stockholms katthem under 5 ½ månad ifjol att jag vill kunna fortsätta på något sätt nu när jag är bosatt i värmland, t.ex köpte jag årets almenacka från sthlm precis som ifjol. Det fins stora o små sätt att hjälpa på, beroende på hur mycket man kan o orkar :)