Rolig helg i storstan

Har varit en speciel helg. Fredagen blev riktigt nice med att jag slapp åka kollektivt för Benjamin körde ner till centralstation så åkte vi till Liljeholmen o tog en fika, han visade vart båten Patricia låg nånstans ( vi skulle dit med 13 andra pers o fira hans syster o en till persons födelsedag ) vi hade hur kul som helst o god mat + efterrätt. Senare blev det o lyssna på liveband som körde bra covers. Vi kom hem efter fyra på natten.

Jag råkade sova till ett på dagen så det blev lite bråttom att fixa sig, skulle ju till Lidingö o kolla på ett rum. Först hitta bi inte rätt port haha så han som har lägenheten mötte oss utanför. Det kändes rätt litet i överlag men bra läge o nära innerstan. Sen åkte vi vidare ner till Tullinge där jag skulle se ett större rum i källar/markplan i ett familjehus. Jag gillade det verkligen. Dom har en mysig liten hund också.

På kvällen tänkte vi bara ta några öl/cider med vän o kollega till Benjamin vid Medborgarplatsen, sen ville vännen till Göta källare som är en klubb. Det sluta med att vi var kvar till tre då dom stängde. Då tog vi lite mc Donalds mat o åkte hem. Sen igår tog vi det lugnare o bara gick runt, jag visade vart skolan ligger på Vasastan. På kvällen åkte jag hem.

åker till stockholm

Denna helg kommer vara avgörande..
 
Ja då är det dags att åka till stockholm imorgon igen, men denna gången är det inte enbart en nöjestrip över helgen. Nu ska jag även kolla in två olika bostäder bl.a på lidingö och tullinge, nån av dom kommer jag troligen flytta in till i augusti. Har haft endel ångest knip i magen sen igår men nu känns det rätt bra, fattar inte riktigt att jag ska göra detta överhuvud taget. 
 
 

rena rama kaoset

ojojoj denna dag blev inte alls som planerat! först var det samma problem som igår med praktiken så jag orkade inte alls vänta utan åkte hem igen, har pratat med min Siu-kontakt om detta o hon har även pratat med chefen. jag o sius bestämde att vi inte förlänger praktiken efter måndag då jag med 95% kommer flytta. ändå får jag en oro klump i magen eftersom jag inte vet helt o hållet vart jag kan bo än. det vet jag troligen efter denna helgen när jag varit till stockholm. har iallafall fått bra besked från CSN att jag kommer få ekonomiskt stöd när jag börjar studera.
 
Just nu är allt upp o ner inombords av dessa plötsliga ändringar, kunde stanna hemma idag iaf efter att jag fick nog. ska göra sista dagen imorn och det känns både skönt o skrämmande på samma gång..