Katthemmet förmiddag

Igår var det dags att jobba förmiddags pass på katthemmet 10:00 - 13:00 och eftersom bussarna går sämre på helgerna så tog jag länsbuss 600 istället o hoppade av vid "södra Sanna" vilket blev närmre katthemmet. Istället för att bara jobba med en ansvarig så var det två st + en till halvny volontär, det märktes att det första som behövde göras var o ge missarna frukost för det jamades från flera burar när blötmaten gjordes iordning. Det kändes som man gjorde ett fys pass på gym när man fick göra sig smidig för att rengöra katternas toaletter o sopa golvet i varje bur.

 
Tyckte annars att det var bra med förmiddagspass o inte fullt så jobbigt som det lät som haha, fick ju även aktivera dom katterna som fick röra sig fritt i lokalen vissa tider.


( bilderna är från djurskyddet)

underbar träning

Denna onsdagkväll blev jätte bra, när jag kom till bågskytte lokalen för att träna med en kompis under "fri träning tid" så blev det bara vi o hennes kille, då dom som vart där innan oss hade hjälpt till vid "ungdomsträningen" o vad skönt o få lokalen för oss själva under 1 timma. 


Fick hjälp o tips hur man bör värma upp axlar o handleder för att även sätta ihop bågen jag lånar av henne. Det gick bättre att fokusera o ta in när det var så lungt o när hon tog kort medans jag träna så fick jag en tio poängare! Nära mitten alltså, dom med gul/orange fenor

Möte med LSS

Denna helg har varit väldigt påfrestande psykiskt, kom äntligen till LSS i Skoghall för ett möte om boendestöd som jag funderat på i några månader. Mamma var med som godman då hon hade med sig läkarintyget som ordnades i höstas och även inflikade om sånt jag inte kunde förklara. Fick även mer o trevlig info om vad som finns o göra inom LSS i Skoghall som jag inte kände till och som jag ska besöka när det är dax o träffa boende stödjarna om ca 14 dagar.


Det känns skönt o få det gjort men samtidigt har det känts jobbigt att behöva inse att jag kan behöva denna hjälp ett tag pga att min vardag har blivit såpass lidande att jag mår skit jämt nästan. Sen så tog det mycket hårdare att äntligen få läsa intyget, mamma ville av bra anledningar INTE låta mig läsa det tidigare pga mitt mående plus hur intyget är formulerat, jag vet mycket väl att det behövde skrivas såhär o det var riktigt mycket text o jag tog nog åt mig rätt hårt även om jag sa till mig själv att det måste skrivas såhär för att jag ska få den hjälp jag behöver pga f-kassan är så hjärtlösa ang aktivitet/sjukersättning