Lagomt gnällig

Nu är denna tuffa temperaturen tillbaka igen, vet inte vad jag ska göra för o inte klaga för det är lite FÖR varmt för min del. Blir väldigt trött o orkeslös om dagarna pga dålig sömn för att jag inte kan sova med tyngdtäcket. Sen har det blivit mer besvär med andra saker som inte är pga värmen direkt men utav tröttheten då jag blir liggande i soffan mycket o fått mer stel nacke som ställer till det. 

Man blir väldigt lik Nova med suget efter att få sova mycket, hon ser ut att må så gött när hon rullar ihop som en tillknölad kudde hehe

(null)


Äntligen kom skorna

Efter att ha längtat i flera år efter o få äga ett par snygga Demonia skor så har jag nu tillslut kunnat köpa ett par via en svensk sajt som importerar från USA. Jag beställde storlek 40 först men tydligen var dom för stora så det blev ju en chock nästan för annars måste jag köpa i den storleken, så det var bara o skicka tillbaka skorna o be om ett par i storlek 39 som kom efter en o halv vecka. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Ny tavla klar

(null)

Denna blev jag klar med igår kväll efter att ha haft svårt o komma igång under två månader ungefär. Den är mycket mindre än min största tavla med kristaller o jag har planer på att göra några fler fast ännu mindre i detta tema.