Vem är jag igentligen?

Känns som om jag delvis ljugit för mig själv i många år. minns inte ens hur det började men har ju sagt att jag har Asperger syndrom, vilket inte alls stämmer har jag förstått nu. Vet att det står "autism med lindrig utecklingstörning" på mitt diagnospapper från -94 men har väll känt igen mig mer bland as personer än folk som har just ast.

Efter många diskutioner i Asperger grupper så fatta jag att jag omöjligt kan ha just as för om man har nån form av utvecklingsstörning o även andra saker så kan man inte ha as. Jag kände mig plötsligt väldigt vilsen då jag identifierat mig som en as-person o tyckt att det är coolt ändå. Men o bara va autistisk med en annan diagnos känner jag mig plötsligt mer dumförklarad o efterbliven... men jag är inte efterbliven, jag har bara svårare att hänga med i andras tempo o svårt att uttrycka mig tydligt.

Känns som en del av min identitet plötsligt försvunnit.

 

Besiktning av lägenheten

Idag var det dags för besiktning av lägenheten, jag har nämligen haft korttids kontrakt under ett år pga att jag har soc o det är ju ingen fast inkomst. Allt såg bra ut i lägenheten enligt damen från Hammarö bostäder som gjorde besiktningen o det har inte varit några klagomål på mig eller liknande så nån dag framöver kommer jag få skriva på tillsvidare kontrakt!

Det underlättar för mig inom flera sätt, jag kan då söka bostadsbidrag, jag riskerar inte att bli kickad om nån skulle klaga över att jag väsnas (jag är rätt tyst i hemmet) så inte nåt som skulle kunna ske.

Socialt spel

Shit vad mycket folk man pratat med som man annars inte känner sen Pokémon Go släpptes för över en månadsen. Kan nog inte ens räkna upp antalet personer på mina två händer, vissa har man träffat ofta på vissa platser o jagat ihop då man lärt känna varann genom gemensamma teamet på Fb grupper ( Mystic ) men har även hängt med vänner som börjat spela med o tyvärr är i dom andra teamen hehe det blir ju lite rivalitet när man besöker gymen som man vill ta över. Igår T,ex hängde jag med tre Valor spelare o gick runt halva stan kändes det som, från kl 18 fram till 23 tiden då jag valde att dra hemmåt.

Jag har ett antal favoriter såklart, Eevee utvecklingarna, lapras, dragonair (hittade den igår)