bio time!

Det ska bli spännande imorn o se den omtalade Ghost in the shell i spelfilmsformat, har dock inte kollat på Anime format innan men ska nog setill o göra det innan lördag kväll. Jag har känt till Anime filmen sen högstadiet men det var inte min typ av genre på den tiden, vetetusan om den är det nu heller. 
 
En av anledningarna till att jag ska se filmen är för att Scarlett Johansson har huvudrollen o hon är idag en av mina stora favoriter bl.a från Avengers o Lucy. 
 
 

Nu tar jag semester

Nu tar jag semester i några veckor, det menas att jag inte volontär jobbar på röda korset ett tag för jag behöver landa o bara göra vad jag vill sålänge jag vill utan nån "måste" känsla i kroppen för då anstränger jag mig omedvetet mycket tydligen. 
 
Senare börjar jag igen men får se om det blir en gång i veckan bara, dom lär inte bli av med mig i första taget 😜 men det vet jag att dom inte vill heller.
 
Jag ska göra som Nova o bara njuta utav vårvärmen o mina andra aktiviteter.
 
 
 

Jag har vunnit!

För snart två veckorsen fick jag ett superbra samtal från min mor som sa att jag skulle sätta mig ner, fattade ingenting o undrade vad tusan som hade hänt. Hade mormor dött? Nää mamma lät för glad för att det skulle vara sånt. 

 
Den super härliga nyheten var att det kommit svar från f-kassan ang min ansökan om 100% aktivitetsersättning hade alltså gått igenom! Jag har äntligen fått rätt till lugn o ro, fått rätt till att slippa all stress och ångest med alla olika myndigheter, rätt till återhämtning i min egen takt!!!
 
Det var precis som att komma loss från tyngden vid botten av ett mörkt hav o plötsligt ligga o flyta på ytan o gunga med istället. Allt blev mer färgglatt inom mig igen o det har jag verkligen saknat.
 
Det är helt sjukt att man ska behöva lida såhär mycket o länge att man T.o.m måste gå in i väggen för att samhället är så ovetande om hur mycket alla krav har förstört mig.