sailor moon crystal

 
 
för er som gillat Sailor moon som små barn kan ju ta en titt på den nya verisionen av serien som heter Sailor Moon Crystal och är en salgs hyllning till att det är över 20 årsen serien blev populär i japan. denna är även gjord mer efter mangan än den gamla anime verisionen.

Mysrum på skolan

Vårat mysiga umgänges/lunch rum på skolan, vi i grafik klassen har mest tillgång till det så vi valde att möblera om lite för att få en mysigare känsla. Eftersom vi har källarplanet så är det knappt andra elever här nere.


Seremedy last live

Gårdagskvällen var verkligen något speciell, det startade med världens köslinga. Men det flöt på bra så efter 40 min ca så var man inomhus och försökte hitta så bra ståplats det gick utan att tränga sig förbi folk. Bästa effekterna med lampor o kläderna tycker jag, diggade Seikes frisyr med mörkbrunt o rosa med sidecut. Jag sjöng med så fort det kom låt jag gillade och viftade med armarna i luften hehe..


Det var verkligen ett känslosamt slut för bandet, när dom ställde sig för grupp foto nära scenkanten. Flera fans grät tydligen med.