Besök på nyöppnade KFC

Igårkväll blev jag tillfrågad av kompisen Jesper hur helgplanerna såg ut, ja dom var rätt tomma. Så det blev en tur bort till Välsviken i Karlstad för att testa det nyöppnade KFC matstället. Det var nog dit 90% av bussresenärerna också skulle till, väl inne var det låång kö men det tog ändå inte evigheter att komma fram, fanns även flertalet sittplatser vilket förvånade mig ^^ allt på tavlan innehöll något med friterad kyckling, Jesper tog en small mixed bucket ( tror den hette så) o det var en portion som var för två personer!
 
 

Midsommar

Denna dag började inte alls bra, men det tar jag i ett annat inlägg.
 
saker o ting ordnade sig så att jag kunde skaffa lite mat till grillningen som vi skulle ha hos en vän på kronoparken, vi brukar göra det på midsommar. Denna gång var med med en fyrfota gäst med, jätte mysig hund som påminner om en nalle björn. Det blev riktigt gott fika efter grillning med jordgubbar o chokladkaka med grädde. Sen började en annan kompis att blåsa stora bubblor om hunden försökte få tag på.
 
 

En tur i stan

Det har varit tyst ett bra tag här, pga mitt psykiska mående har jag inte fått ur mig några inlägg att fixa.

Men idag blev det en spontan träff på stan med en kompis Evy som skulle handla lite grejjer o jag satt ändå sysslolös hemma. Vi var in i flertalet butiker o jag försökte även titta efter strumpbyxor... Tyvärr förgäves fortfarande då det bara finns några i min storlek i bara svart.