närcon 2016

 
 
Nu har jag inte skrivit här på ca två veckor, det har inte hänt så mycket förutom att jag också drabbats av Pokémon GO glädjen som gett mig en mening med att komma ut mer o röra på mig o även träffa nya människor på stan o hänga!
 
Men idag blir det dags att åter dra ner till Linköping för årets Närcon Sommar. denna gång har jag med en kompis dit som aldrig varit på ett konvent, än mindre en festival med denna närdiga inriktning ^^ det har ju varit en tävling tidigare i våras för att skapa en närcon sång. Jag tänkte dela den här på bloggen då den är riktigt skön!
 
 

Kul erbjudande

Genom andra bloggar blev man tipsad om att Tidningskunden firar 10 år och har då erbjudanden på några tidningar. Jag passade på att beställa ett nr av Hemma och Mineworld för 5kr ^^ snacka om billigt hehe

Karlstad spelkonvent

Detta blev en fullspäckad helg redan från torsdan förra veckan, då är med som arrangör i år. det var nämligen dax för inköp av kioskvaror o lite övriga grejjer till lajven som skulle vara på kvällarna. Jag blev helt slut på torsdagen pga min kropp ville inte låta mig somna tidigt så var orolig att hela helgen skulle bli lidande MEN på fredag förmiddag var jag mer utvilad då det gick bra o det var väldigt lungt i kiosken hela helgen så vi behövde aldrig stressa eller så o jag tycker att det var konstigt o vara den som ger order istället för att få order.

Jag kan nog tänka mig att söka som arrangör även nästa år för nu vet jag ju mycket mer om vad som krävs.