kraschar i skolan

Det har varit väldigt mycket som hänt mig på kort tid, mycket som stressat mig o dessutom gjort mig mer deprimerad. Efter förra helgen blev jag snabbt sämre i humöret o deppig, ville inte dra till komvux eller liknande utan bara stanna under täcket o sova bort tiden här.
 
[tisdags] Sen blev det jobbigare på engelskan när vi skulle börja jobba med mer grammatik o massa konstiga namn på dom ( sånt hade man ju inte i särskolan ) så jag började få panikångest för dom andra verka hänga med utom jag, sen började läraren ställa frågor som vi skulle svara på o jag bara.. jag hänger inte med, vet inte. När det går för fort o jag dessutom inte fattar så bromsar hjärnan lixom så jag inte tar mig frammåt trots ansträngning, Nästan håller andan medans jag skriver fort som tusan, men tillslut orkar jag inte o bara släpper allt o då är tårarna inte långt borta. Försökte efter lektionen förklara varför det kändes så jobbigt (kan fan aldrig hålla bort tårarna när jag krachlandar känslomässigt) Hon förklarade lite o sen föreslog att jag kunde prova att vara med i engelska 3 ett tag o testa. Vilket jag höll med om.
 
Jag bröt ihop ett antal gånger efter att jag hade gått från lokalen o försökte lugna mig halvt dold med solglasögon vid sidan av en butik som det fanns en innergård intill. 
 
 

snurrig första vecka

Nu har det gått några dagar sen Engelskan på Tingvalla började, i måndags fick alla göra ett nivåtest för att lärarna skulle kunna placera oss i rätt nivåer som engelska 2, 3 eller 4. Jag hamna i grupp 4 som är sista på grundskolenivå o pGA det har jag tydligen fel kursbok med! Blev rätt frustrerad eftersom den kostat 400kr så letade massor efter begagnade utan resultat, men igår kom en kille från 2an o ville köpa boken av mig så nu har jag råd med rätt kursbok :) men kunde inte sälja den idag pga min lärare var sjuk så lektionen var inställd. Vi ska kunna använda en närplattform för skolan för att hitta info o nyheter MEN min inloggning funkar inte så blir svårt o få veta något då. inte ens läraren kom in på sin sida.