Aquabike tävling

Denna helgen har det varit Aquabike SM 2 ute på Mörudden på Hammarö. Det var riktigt kul o kolla när dom olika typer av vatten fordon drog iväg på vattnet i en jäkla fart o körde genom en bana runt koner i vattnet. 


Jag stannade inte så länge dessa två dagar men iaf såpass att man fick se endel o igår hade jag även sällskap av en vän som kände en av dom tävlande som hade nr 87 på vattenskoter (kan inte namnet på den typ av skoter) så då kunde man följa en deltagare idag också.

Vädret var helt okej men kunde va bättre.

Ny målning pågång

Denna gång ska det bli en inramad bukett med rosor, ska försöka o måla så som er mer torkade ut som dom jag har ritat av men har aldrig gjort innan så det blir en utmaning.

Denna duken har jag haft omålad i några år så nu känns det gött att ha såpass med inspiration igen så att jag kan vilja måla oftare
 
 
 

Lyko Box

**Spoiler varning**
Det finns massvis med överaskningsboxar för smink o parfym till japanskt godis. Den jag känt till längst är Glossybox.

Jag har varit sugen på att testa en Lyko Box då jag är rena stammisen på sajten. Tack vare erbjudande + rabattkod fick jag den för 95kr. Detta är Box 39 som heter Rent & Fräscht.
innehåller 1. Lumene 3-1 micellar cleansing water 2. Treets foaming shower gel 3. Nonique handvårdande tvål 4. REF wonder oil (till håret) 5. Revlon 047 läppstift