Gymmet

Det känns gött o ha fixat iordning medlemskapet hos Actic igen efter 4 månaders uppehåll. Det fick bli samma ställe som tidigare då det blir billigare för mig plus att jag kan välja o simma om jag vill det istället. 

Försökte komma igång med vardagsmotionen ute i sommar men se det gick inte alls bra. Därför blir det gym för min del nu igen. Sen får jag rabatt eftersom att jag är sjukpensionär. 

(null)

Anirasistisk motdemonstrationIgår så höll Vänsterpartiet, Feministiskt initiativ och Ung vänster en större motdemonstration på stora torget i Karlstad samtidigt som SD hade träff med sin partiledare som besökte Karlstad samtidigt. (Jag visste inte att detta skulle vara samtidigt) och tyvärr så blev jag själv på plats men ändå inte för vi var riktigt många på motdemonstrationen ändå men jag kände ju bara igen några men ingen som jag är vän med. Men jag fick låna en regnbågsflagga av vänsterpartiets olika flaggor som tagits med för evenemanget o det var trevligt. 

Det var flera talare o även lite musikunderhållning med en man som kallas Papi som spelade trummor tillsammans med ett gäng. Undertiden kom det folk med stora kameror som fotade omkring, troligen från tidningarna o sen tv eller något. Efter en timme började det hela att ta slut o det var skönt för jag mådde inte alls bra i huvudet efter allt ljud som blivit av högtalarna o trummor o handklappande. 


(null)

(null)

(null)

Reservation av Lolita

Eftersom det inte blev någonting med Närcon så valde jag o lägga endel av dom sparade pengarna på den nya kollektionen från indiebrand märket Lady Sloth som jag var så sugen på.

Först hade jag tänkt på att välja OP klänningen (med ärmar) men ändrade mig o tog Jsk istället + två acessoarer, det blir ju endel kostnadsmässigt ändå. Nästa månad eller den där efter så hoppas jag få grejerna för det passar ju jättebra till Halloween som jag älskar.

(null)