första lan

Nu hänger jag på mitt första Lan på Gjuteriet (studiefrämjandet). hjälpte till att ställa iordning på vinden som rummet kallas har nu spelat Vampire the masquerade: bloodline äntligen! min dator pallar ju inte av spelet så har inte kört det förrens först igår kväll. 
 
Idag blev det även lite Dreamfall: the longest journey som jag inte har kört på ett antal år. sen vart det lite annat såsom varulf då man sitter i ring o ska agera efter ett kort man får med en karaktär o försöka överleva.
 
 

Cosplay planer

Jag har kommit fram till att jag vill tillverka kläder o vapen till en karaktär inför NärCon sommar, då vill jag göra Isabelle Lightwood från Mortal instruments film/böckerna. Ett kollage på det jag tänkte fixa o även leta efter om det går.
 
 

förnyelse av medicin

I onsdags fick jag ett bra meddelande från min läkare. Hade i måndags ansökt om att få förnya mitt recept på Sertralin pga mitt liv funkar seriöst inte bra utan den. Hämtade ut detta igår, provade iaf i nästan ett år o vara utan vilket har varit riktigt tungt.
 
Hon ska ringa mig om några veckor o höra hur det funkar med tabletterna så antar jag att hon antingen förlänger medicinen eller ej. Det finns massor av sertralin sorter, denna har jag inte sett förut.