skolan

idag var klassen på sin första utflykt, med proffs kameror åkte vi ut till djurgården o gick runt till bl.a valdermars udde o skulle fota olika saker som vi uppfattade som glädje, sorg, avstånd m.m som vi jobbar med på måndag sen. jag och några till har fått låna med kamerorna under helgen så jag kommer leka o dona för att lära mig den här i fina Tullinge strand. 
 
vi har tidigare jobbat nycket med photoshop o fått lära oss tips o trix som inte jag ens kunde innan. så det fick jag användning utav när jag inte hade nåt mer o göra o gjorde en affish med två egna bilder som fick bli en gothic lolita affish.
 
 

Bosatt i storstan

Nu har jag bott i Stockholm i 5 dagar och jag tycker om det.
Har kommit på plats i min nya bostad o gjort mig hemmastadd genom att inreda med grejer som jag fick plats att ta med hemifrån (resten hamnade i mitt gamla sovrum hemma). Sen har jag lyckats hitta bra bussar o pendeltågstider för att komma fram till skolan i tid, vilket var rena rama kaoset första två dagarna. Nu är det en lugn helg som jag besökt Kulturhuset o började läsa böcker mer igen hehe. flytten flyter på

nu ser verkligen lägenheten konstig ut, tv hyllan är borta, tavlor nerplockade och mattan vid sängen är borta. mycket mer småsaker från garderober är nerpackande också. försöker städa men har ingen fungerande dammsugare längre så får gå halvlutande fram med sopborste o skyffel. Antar att jag kommer bli sjukt sliten på söndag då mamma o pappa hjälper mig att tömma lägenheten på nästintill allt (några få saker ska bli kvar då syrran tar över lägenheten).
 
till helgen blir det sista festen som karlstad bo, en vän fyllde år för några veckorsen o har fest för vännerna nu istället. jag lär väll ha råd med några cider annars får det vara, rätt pank igentligen.