Prideparad i Karlstad

Igår var det äntligen dags för prideparaden i Karlstad. Trist väder med skurar som varierade i mängd men det stoppade inte mig från att dra ner till stadsbiblioteket där jag o flera skulle möta Karlstad spelkulturförening som hade lite aktiviteter i barn & ungdomsdelen med pins tillverkning o spel. 


Jag har ju blivit så jävla vimsig i hjärnan så trodde att paraden börja tolv så var ju dit tidigt, men det var skitsamma haha jag hade trevligt med dom andra tills klockan närmade sig tre o vi skulle placera oss vid nr 13 skylten i paraden. Det börjar sakta men säkert o regna mer när vi väl kommer igång. Med tanke på att jag hade hårdtränat två dagar innan så gick jag nästan hjulbent o det såg för komiskt ut, men jag slutade inte att gå utan fortsatte o hamnade framme vid banderollen "Proud & Neardy" vi gick över Sundsta bron o mot gubbholmen vidare till Haga o genom halva Drottninggatan o sist stora torget innan vi stanna där vi börja vid museeparken.

Efteråt hängde jag med två deltagare jag var bekant med som skulle käka på KFC, det var gött med mat. Sen drog jag hem med bussen o vidare till lägenheten.


- Prideparaden

Pasha resturang

Tidigare i veckan när jag, mamma o pappa hade kört sista lasset med grejjer från gamla lägenheten (yes nu har jag flyttat) så åkte vi till örsholmen för att käka lunch, det blev Pasha som tidigare låg på Norrstrand o nya lokalen har dom verkligen gjort en imponerande inredning  med möbler från Rokoko/Barock epoken m.m 


Självklart är resten av resturang delen sjukt nice men diggade verkligen trapphuset dit upp!