Mingel på söder

Det blev en långdragen förmiddag i Benjamins soffa, jag sov inte superbra så var helt slut. Men så småningom orka jag tvätta håret, fixa lite frukost o även starta hans tv (det är en smart-tv) packa ihop sovgrejjerna på soffan o min one-night-bag som jag skoja att jag hade.


Tog den långa bussturen från Sundbyberg centrum mot Vastastan, snacka om många poke-stop man passerade! Så många passerar jag inte hemma på en dag utan på en vecka snarare. Sen bytte till min gamla skolbuss nr 69 ner mot Cityterminalen o gick bort till Kungshallen för att äta lite mat på Taco Bar, där kom tröttheten tillbaka så fick bli o ta en koffein tablett för att orka ett par timmar till (tar dom sällan) tog sen tunnelbanan o sen buss till Rosenlund där jag skulle möta dom andra från UNG Samtal som arrangera minglet för denna händelse. Jag kände mig som värsta speciella tjejen haha! Eftersom dom letat länge efter en tjej som kunde vara med i infofilm om Intelektuell funktionsnedsättning, fick även träffa dom två grabbarna som är med o redan har filmats. 

Sen begav flera av oss till en italiensk restaurang nära Sthlm södra där jag valde att bara beställa efterrätt då jag var lite mätt efter mingel käket. Efter det begav jag mig tillbaka mot Centralstationen o vänta på tåget hem.

Stockholm stammis

 
hahaha ja jag åker ofta till Stockholm nu under maj månad, tidigare var jag dit över helgen o firade kompisen Benjamins 30 årsdag med större sällskap på Kaknästornet o nu mitt i veckan blir det dit igen men denna gång är det jag som är mer i fokus. 
 
imorgon eftermiddag ska nämligen jag o två grabbar vara i fokus för mingel på UNG samtal via Sthlm habilitering som deltagit (jag ska senare) i intervju filmer o berättar om hur vi upplever o leva med Intelektuell funktionshinder (lindrig utvecklingsstörning) som då kommer finnas på nätet o även användas i andra sammanhang. Jag blev tillfrågad via Facebook efter en kommentar ang diagnosen då dom letat efter en tjej som kunde tänkas delta. Jag hade lätt deltagit även om man inte fått något än uppmärksamhet, men dom står för resekostnaderna tur-retur o även ett litet arvode för inspelningen senare. 
 
Fortsättning följer...
 
 

saknad pop grupp

 
Det märks att jag inte varit så fokuserad på kpop som jag var för nåt årsen, har totalt missat att min favorit grupp har splittrats i november ifjol </3 upptäckte dom vid årskiftet 2011-2012 genom nyfunna vänner som var aktiva inom kpop, manga o övrigt. Har ju hoppats på att få se dom nångång men det blir ju aldrig med min ekonomi + efter detta så blir det ju inget. Jag har några grejjer med dom på hemma, en solfjäder, nyckelring. hade en t-shirt o bok med dom MEN inte längre. får minnas dom genom att spela videos o lyssna på låtarna.
 
 
för er som kikar in o inte alls känner till dom så
kan ni kika på denna remix som Dj drokas gjort med deras låtar.