Färginpackning

Förra veckan skaffade jag lite produkter från märket Revlon som är färginpackning + en ofärgad som kan spädas ut med. Jag har tidigare bara haft nummer 200 violet men tycker det blir bara åt det röda hållet så nu köpte jag även nummer 002 lavendel. Får nog ta ännu mer lavendel färg nästa gång för tycker inte bilderna visar hur nyansen blir.

(null)

(null)

Funka-för-livet mässa

(null)
Idag åkte jag och en vän ner till stan o besökte Funka-för-livet mässan som fanns på Carlstad conferens center och var gratis inträde. 

Idag var det andra och sista dagen som dom fanns på plats. Först lyssnade vi på stand up med Thomas Oredsson och  Christoffer Fernis. Efteråt tog vi varsin tipspromenad lapp o kollade runt bland alla montrar samtidigt som vi svarade på tipspromenads frågorna då o då. För min del så kände jag till många av föreningarna och organisationerna som presenterade sig på plats men jag hittade även endel som jag inte hade så bra koll på + att det fanns många olika assistansbolag vilket gjorde mig förvånad, eftersom jag inte behöver assistans så har jag aldrig känt till sånna utan trodde det bara fanns via kommuner. 

Det roligaste måste nog varit alla gratis saker som fanns ^^ jag älskar ju o plocka på mig sånt som tex pennor, reflexer eller godis men även broschyrer.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mental misshandel?

Varför ska folk vara så otrevliga såfort jag försöker säga min åsikt o formulera mig så schysst som det går? Jag mår bara sämre pga att trots hur mycket jag försöker lära mig om olika ämnen o engagera mig så får jag bara käftsmäll på käftsmäll psykiskt..

Jag hatar vuxenlivet för kraven blir seriöst för stora ju äldre man blir. Det är tydligt att min autism innehåller psykisk utvecklingsförsening för inombords är jag inte ens vuxen utan mer tonåring o sen denna ojämna begåvning som gör att information för ens intressen snabbt går in men mycket annat tar en evighet att ens passera i huvudet.


(null)