Kulturnatten

Ikväll var det dags för kulturnatten i Karlstad. Jag kände för att ha på mig lolita som ändå är en subkultur stil o visa upp mig i på stan.

Testade att ha en nyare jacka som jag tänkte ha just för denna stilen o tyckte det såg bra ut ihop. Under jackan har jag Lady Sloths jsk som heter Bats rapsody (sjukt osäker) med svart blus från fanplusfriend. Ovanpå har jag jackan som är från röda korset men som är av märket Bon a Parte o diadem från H&M 

(null)

(null)

Musikhjälpen 2018

(null)
Yes yes!! Det är äntligen vår tur nu, vi som lever ofta utanför samhället med funktionsnedsättningar o tvingas till att leva under fattigdom eller utsätts för hemska saker för att vi inte klarar oss själva utan är helt beroende utav andras hjälp. 

Årets tema för musikhjälpen 2018 är "Alla har rätt att funka olika" vilket ska fokusera på att hjälpa barn o unga i andra länder som inte har samma möjligheter till hjälpmedel o stöd i lagen att kunna få den trygghet som många faktiskt kan få i Sverige. Självklart behöver det bli bättre här också men i många utvecklingsländer hålls funktionshindrade barn o unga inlåsta i hemmen eller lämnas bort pga fattigdom eller okunskap.

Jag kommer att följa denna musikhjälpen mycket mer nogrant jämfört med andra år för jag är mycket motivera till att få ut mer kunskap o förståelse för funktionsrättslagen. 

Färginpackning

Förra veckan skaffade jag lite produkter från märket Revlon som är färginpackning + en ofärgad som kan spädas ut med. Jag har tidigare bara haft nummer 200 violet men tycker det blir bara åt det röda hållet så nu köpte jag även nummer 002 lavendel. Får nog ta ännu mer lavendel färg nästa gång för tycker inte bilderna visar hur nyansen blir.

(null)

(null)