cosplay på G kanske

Denna eftermiddag var det dags för cosplay piknick som ordnades av Karlstad SpelkulturFörening vid Museeparken. Jag hade ingen cosplay på mig men klädde mig mer typiskt konventar stilaktigt o mötte flera bekanta personer o vänner, några hade piffat till sig o övriga var sig själva o vi fixade två längre bord att sitta vid ute i parken. Det blev mycket trevligt snack o lite fotande utav dom som kommit dit i cosplay, 
 
Senare började några o kolla om hur intresset skulle vara o delta i en studiecirkel för cosplayskapande vid universitetet och Gjuteriet. Jag höll på med cosplay tidigare men har vart illa tvungen o prioritera plus inte haft energin till dom jag vill lära mig o göra. Men ett gäng prata på o göra Star Wars o då kom jag att tänka på Jyn Erso som några tyckt ifjol att jag skulle passa o göra. Har även ifjol blivit så insnöad i pokemon igen tack vare pokemon Go så jag har funderat på o göra Articuno som vart en favorit sen högstadiet. 
 

dietist och träning

 
Idag så blev det upp tidigt, skulle äntligen träffa en Dietist på vårdcentralen Gripen. 
Jag har vart less på mitt matmissbruk länge o under senaste året har det verkligen gått för långt o jag klara inte att dra åt handbromsen för helvetet i mitt mående var för starkt. Enligt Dietisten så lider jag inte bara utav övervikt utan även av UNDERNÄRING vilket jag var väldigt förvånad över, men när jag fick förklarat vad det menades så var det jätte tydligt. Fick flertalet tips o även papper för att föra matdagbok i några dagar så vi har nåt o gå igenom till nästa träff inom två veckor. Det bästa var nog att dietisten verkligen förstår svårigheterna med att ändra livstil när man har t.ex Autism diagnos.
 
På eftermiddan så blev det träning på Sundsta/Actic efter att ha kämpat med att få motivation att dra iväg. Belönade mig själv med en snygg vattenbehållare o använda till träningen framöver, hoppas få med den i övrigt för att bli bättre på att dricka vatten.

 
 

Saknad hårfärg

Kan ni tänka er vad mycket jag saknar min frisyr o spec hårfärg ifrån hösten 2013. Hade från början bara tänkt ordna flera blonda partier för sen lägga i Plume färg MEN Nää jag tog o fixa hela huvudet. Sen sommarn 2014 gjorde jag om o hade mörkbrun i hela pga skulle flytta till Sthlm o bli inneboende o ville inte riskera att färga ner hela deras badrum.

 
Året efter det satsade jag mer på mörkröd/brun färg o gillade det fram tills i vintras, har tyvärr haft endel håravfall pga all stressen så våga inte fixa det så mycket förrens NU. Det blev inte superbra o orsaken var nog alla tidigare toningar som satt i håret, så det gick inte o få längderna att bli ljusa nog (ville ordna en ombré) så nu är det i behov av klippning. Lade i endel blåaktig färg som knappt syns på bild.
 
Får väll se om jag har råd framöver o fixat.
2013
2017