Fritidshjältar för NPF

(null)
 
Då har man också fått sig en sådan snygg tröja från föreningen Passalen Karlstad! Jag hade börjat delta i aktiviteterna i augusti efter att ha sett info o bilder genom en vänner som hängde med dom. 

Jag valde att testa själv o lär bli kvar länge till, har letat som fan efter något liknande som kan funka för mig med min överkänslighet o viss hjälpbehov. I deras reklamblad står det iofs för barn o ungavuxna MEN det finns ingen åldersgräns så är du närmre 50-60 får du också hänga på dom aktiviteter som Passalen ordnar. Jag har hängt med på bowling och fika på orrholmen där vi diskuterar o planerar en massa saker som ska funka för så många som möjligt med olika NPF och handikapp. Jag är nu även med i fritidshjältar som är ett mindre gäng som besöker olika fritidsgårdar först inom Karlstad kommun för o informera hur det kan bli bättre även för dom med rullstol, ljudkänslighet eller talsvårigheter att också få möjlighet att delta på plats.

Lolita från Ryssland

(null)Detta känns riktigt spännande o riktigt tufft också, speciellt för plånboken haha! 
Detta märket från Ryssland och heter Miss Danger, har sett enstaka klänningar o annat hos dom o reagerat på priset o känt att detta lär inte jag kunna handla ifrån, men sen nyligen kom denna upp o det var under en begränsad tid som man kunde beställa. Jag tänkte att det skadar ju inte o fråga om det finns möjlighet till custom size order o delbetalning? Tänkte mest om tre delbetalningar kunde funka men. Fick positiva svar på båda frågorna att det var möjligt o att dom kunde gå med på två betalningar iaf o det var iaf bättre än inget tänkte jag. 

Det kändes riktigt mycket i plånboken efter första delbetalningen kan jag säga, det får inte bli fler klänningsköp på närmsta halvåret hehe. Sen lär ju tull tillkomma när det är dags för leverans. 

(null)

(null)

Djurens dag

Denna lördag besökte jag Mariebergskogen o lillakogen där djuren bor, det var djurens dag så det fanns lite aktiviteter på plats såsom häst o vagn och fårklippning (fick kolla på) men jag kollade mest bara ibörjan o sen fortsatte runt .

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)