underbar remix

Jag blir så himla glad o sprallig av nya o bra remixar, denna är ett exempel på lyckad remix från Areia Remix på youtube kanalen. Gillar du K-pop så tycker jag att du ska lyssna på denna med Girls Day.
 
 

harajuku rock

Jag följer många blandade sidor på facebook och på tumblr med japansk musik och mode från bl.a harajuku i tokyo. Denna artist är typisk harajuku street fashion i videon dessutom, tycker att låten är rätt söt.
 
 

evighets sökande efter jobb

Att det ska vara så svårt att få tag i ett arbete, även om det bara är ett extra emellan studierna. Det är verkligen ett problem o ha asperger för min del, vissa säger att det är deras styrka men jag säger det motsatta. Jag skäms inte att berätta om det. Synd att jag bara ser det dåliga hos mig med att hitta jobb, när jag väl hittar nåt som jag VET passar så får jag inget svar, sen tycker vissa att man ska ringa till arbetsgivare o kolla men DET är nåt jag totalvägrar pga stort obehag sen jag var yngre. Sen vill sällan många ha folk som inte klarar mer än det dom söker hos arbetsökande så jag hamnar alltid i kläm utav det.