hår modell sökes

Salong AQUA i Karlstad har sen några dagar sen en intressant möjlighet för oss som vill bli stylade.
Jag hoppas bli utvald, för jag behövert.
 
MODELLER SÖKES!
Till visning på scandic city 1/10.
Vi söker dig som vill ha det lilla extra så som extremare klippning eller färg. Skicka bild på dig själv till makeover.aqua@gmail.com senast 24/9

hemska sanning

Jag får tydligen aldrig må bra i mer än enstaka dagar förrens jag faller till botten, var på möte hos socialen för jag behöver söka försörjningstöd för oktober. fick efter mötet ett samtal från min kontakt där att dom inte alls hjälper till att betala csn lånet tyvärr. ( i karlstad gjorde dom det ifjol) jag skulle däremot få hjälp att ansöka om att få betala mindre genom ett intyg från socialen. Jag bröt ihop efteråt eftersom jag redan denna månad haft nära 700kr mindre o leva på pga csn lånet som måste betalas o det är inga större summor man får o leva på. det känns sjukt att det kan variera såpass mycket beroende på vilken kommun man bor i om hur mycket ekonomisk hjälp man har.
 
efter att man betalat dom räkningar som soc hjälper till med får man 3800kr att leva på som ska gå till mat, hygien, nöje osv... pga räkningar jag har utöver detta som jag inte kan bli av med så är det inte mycket över för resten av månaden. lever med ständig oro/ångest över att pengarna inte ska räcka eller över att jag måste säga nej till massa aktiviteter jag vill delta i eller liknande. 

värmland pride i lördags

I lördags var det dags för Värmland pride i Karlstad. Jag hade med en regnbågsflagga som suttit på min Nyancat cosplay tidigare, tog även ett par kattöron som jag själv gjort o hade på huvudet. Mötte upp med en kompis på bussen till stan, där mötte vi upp ännu en vän som alla gick ända bort till Gubbholmen där paraden skulle starta kl 16.00 o det vart t.o.m rekord i deltagare detta året då förra året var det ca 1100 o iår 3400 nånting. Passande väder också, inte stekande sol o inte för blåsigt eller regnigt. Detta lär jag göra om!