Besök på rsmh

Igår var vi från Cleveträffen till RSMH i Karlstad o kollade runt i lokalerna som ligger ovanför dagliga verksamheten kupan. Det är ett ställe för oss som har eller är anhörig till nån med mental & psykisk ohälsa som vill kunna prata o umgås med folk som finns där o stöttar men även kan få pyssla o äta mat som kostar 40kr om dagen. 


Vi fick massor av bra information + broschyrer om olika hälsotillstånd som jag bl.a har utmattningssyndrom, panikångest m.m dom har även en spec del då det är rsmh unga-vuxna som har aktiviteter tre ggr i veckan. Detta ska jag verkligen kolla in mer på för jag kommer nångång i år flytta in till Karlstad igen o då är det perfekt o veta vart man kan hänga eftersom UNO är jag för gammal för o hänga. 


Karlstad spelkonvent reklam

Jåååå!!! Då var det dax för att sprida skön reklam för Karlstad spelkonvent som i år kommer vara på Tingvalla gymnasiet istället för Gjuteriet/Studiefrämjandet, alltså mitt i Karlstad o det lär underlätta för folk som inte är vana att hitta i här. 

Det är fjärde året i rad som det arrangeras och ifjol provade jag o delta som arrangör MEN det var inget för mig utan jag föredrar o delta som funktionär. Det sköna med detta är att det inte kostar att delta.

Bra shopping

Igår skulle jag igentligen tvätta men tyckte att vädret var för bra för o va inomhus så mycket så istället ändra jag tvätttid och gjorde en shopping planering. eftersom jag fyllde år förra veckan och jag har medlemskap hos bl.a Plantagen o då får man plocka med sig en 12st bukett rosor. samtidigt köpte jag lite tillbehör så jag kan odla egen krydda vid köksbordet o då valde jag att plantera citronmeliss. väl vid kassan visade det sig att jag hade 100kr rabatt på mitt medlemskap så det vart nästan gratis allt jag köpte.
 
var även till clas ohlson + biltema för att köpa usb minne till att flytta över 26 gb foton från min onedrive haha! det kostar att ha mer uttrymme numera så därför gör jag detta istället. sen köpte jag även en veckoplanerings plansch som skulle ha självhäftande möjlighet till målad vägg, men den sög rätt mycket. två flaskor med spray färg, en grå primer + silverfärg.