Egen ångest bok

Fick som förslag av mamma att skaffa en liten antecknings bok o skriva i varje gång jag får ångest attacker, för dom brukar orsaka stormar i huvudet av alla tankar o jag får ingen ordning under ett par timmar eller en halv dag utav ångesten.

Får se hur bra detta går, blev att jag skrev en halv sida ikväll om ekonomin som är ett ständigt ångestframkallande ämne.

Spelaktiviteter på höstlovet

Här kommer några affischer med kul info om vad som händer i Karlstad under höstlovet, det mesta är för alla medans några aktiviteter har åldersgräns. Det kommer finnas brädspel, kortspel, pyssel o mycket annat.

Blev en jobbig fredag

Den här dagen blev verkligen inte som planerat utan blev helt åt skogen. Skulle varit till Forshaga o åkt vidare med en vän på utbildning för Studiefrämjandet o sen sova över hemma, men istället fick jag in i det sista tillslut medela att jag inte klarar av o delta pga efter dom senaste dagarna känner jag mig sjuk men ändå inte. Jag är stel o eländig i nacke, axlar o ena örat + öm i huvudet som pågått i två veckor o nu orkar jag inte alls något förutom att ligga i soffan.
All stress o satans ångest har troligen tagit knäcken på mig, spelar ingen roll om jag sover ordentligt så är jag dödstrött hela dagen.

Men tillslut drog jag mig upp o ordnade till frisyren o tog på mig ytterkläderna o gick till affären, fastnade vid halloween dekorationerna som var vid ingången, blev förtjust i en skål som liknade en fladdermus som blev med mig hem + mat.