katthemmet på youtube

 Detta är tv klipp från stockholms katthem när jag jobbade som volontär där ifjol, detta är i det nyare katthems huset som allt flyttades till i april förra året. Jag saknar ofta det stället, jag mådde så bra efter att ha varit där varje onsdag o ibland blev det fler dagar. Jag var ofta inne hos Pucci som man får se i andra klippet o gosade med honom, han pratade alltid när man gick förbi hans lilla rum. 
 
 
 

utomhus aktivitet

Denna skoldag slutade lite roligare än vanligt, förra veckan hade vi pratat endel om " typiska saker för att vara svensk" o det var bland annat skridsko åkning och skidåkning. Majoriteten i klassen hade aldrig provat på dessa saker då dom kommer från olika delar av världen. så idag kunde vi hänga med läraren till Mariebergsviken istan o prova längdskidor eller skridskor som hon hade med sig. Det var jag o en annan tjej som hängde på, hon testade längdskidorna o var riktigt duktig för att vara helt ny. Jag valde skridskorna då det var 12 årsen jag använde sånna sist, lite vingligt vart det. var lika bra o skydda huvudet ifall jag ramlar raklång.
 
 
 

runö's nya katalog kanske

Jag fick en smärre chock av glädje när jag såg att jag fanns med i en av Runö folkhögskolans nya kataloger, det är eleverna för grafisk form & kommunikation som gjort ett antal olika varianter av skolans kurskatalog som man kan rösta på i skolan. den som vinner får den tryckt o delas ut. jag är nere till höger.